MÉS DE 100 EXPOSITORS
CONFERÈNCIES SOBRE AERONÀUTICA
ACTIVITATS PER A INFANTS
FOODTRUCKS PER A TOTS ELS GUSTOS
FLY-IN PER A PILOTS
SORTEJOS, PREMIS I MOLT MÉS!
Previous
Next

Índex

FIRA

5 - 6 d'octubre 2024

La Fira aeronàutica Lleidaairchallenge evoluciona per esdevenir una plataforma d’informació, negoci i innovació del sector aeronàutic i aeroespacial.

La fira Lleidaairchallenge és la única fira aeronàutica que se celebra a Catalunya. Aquesta fira vol ser un aparador del sector en un escenari immillorable, l’aeroport de Lleida- Alguaire.

La fira s’inaugura un dissabte al matí i es tanca un diumenge al migdia. Els visitants poden arribar per carretera i entrar al recinte o bé els pilots poden arribar volant a la infraestructura per a gaudir dels diferents estands, conferències, activitats i actuacions que hi tenen lloc.

L’any 2023 van venir 90 expositors distribuïts en tres espais: un, dedicat a l’activitat del New Space i noves tecnologies aeronàutiques i de l’espai; un segon, a l’àmbit de la formació; el tercer, a les empreses del sector aeronàutic. La fira també és un espai per a la compravenda in situ d’aeronaus de segona mà. També s’hi exposen avionetes i helicòpters perquè els visitant puguin veure i tocar aquestes aeronaus.

També s’organitzen una mitjana de 6/8 conferències per fira amb temàtica relacionada amb el sector i les seves sortides professionals o experiències viscudes.

Es pot gaudir d’exhibicions de vols de drons i aeronaus, aquest any s’hi organitza un festival aeri amb patrulles acrobàtiques i altres demostracions.

També es vol acostar la nova mobilitat aèria pels infants i per això es fan tallers de drons per a conèixer com es piloten aquests drons i poder-ho provar.

S’hi afegeixen les activitats que organitza la Federació Aèria Catalana que l’any 2023 ha organitzat exhibicions de les diferents tipologies d’aviació esportiva, amb autogirs, paramotors i aeromodels, i amb avions històrics.

Una de les ofertes també és tenir la ocasió d’experimentar el pilotatge d’una aeronau mitjançant dos simuladors de vol, un de vols comercials i un altre de competició.

Aquest esdeveniment únic, ofereix l’oportunitat perfecta per a la interacció, el coneixement i el networking en el sector aeronàutic.

Tota la fira ve acompanyada del servei de pàrquing per a cotxes i aeronaus, bar, foodtrucks i lavabos públics.

Plànol

mapa expositors lleidaairchallange